• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 010 484 8881
  • 06 420 593 77
  • Katendrechtse Lagedijk 1-7
  • 3081 ZG Rotterdam

Alleerst niet in paniek schieten, want u bent sinds 2008 niet meer verplicht het APK-keuringsrapport bij u te hebben. Mocht u toch het keuringsrapport willen hebben, kunt u een duplicaat keuringsrapport aanvragen bij de RDW (€ 16,-) of bij het keuringsstation waar de auto de laatste keer gekeurd is. Het tarief hiervoor wordt bepaald door het keuringsstation. Solide APK rekent hier niets voor.

Het duplicaat keuringsbewijs hoeft niet ondertekend te worden door de keurmeester en kan als PDF naar u toegemaild worden.

Officieel hoeft u niet meer mee te brengen dan de auto die gekeurd moet worden. Om echter de keuring zo effectief mogelijk uit te kunnen voeren, verzoeken wij u om ook het kentekenbewijs deel I (a) mee te brengen.

In de twee maanden na het verlopen van het keuringsbewijs heeft u op de dag van keuring geen keuringsplicht, waardoor u legaal naar de keuring kunt rijden. Na deze periode bent u, mits het voertuig niet geschorst is, bent u altijd in overtreding, ongeacht of u met het voertuig rijdt of niet. Zorg er dus voor dat uw auto tijdig gekeurd is. Bent u al te laat, laat uw voertuig dan door ons ophalen !

Op onze startpagina hebben wij een kenteken check module, voer daar uw kenteken in. ( letop! informatie opent in een popup )

Als uw auto tijdens de APK keuring bij Solide APK wordt afgekeurd, bent u uiteraard vrij om te kiezen waar u de noodzakelijke reparaties wilt laten uitvoeren. Kiest u ervoor om deze reparaties bij Solide uit te voeren, dan bieden we u een gratis herkeuring aan.

Bij de APK wordt gekeken of uw auto op het moment van keuring voldoet aan wettelijk vastgestelde eisen omtrent verkeersveiligheid en milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft. Regelmatige controle en onderhoud blijft dan ook belangrijk.

Veel van onze klanten kiezen er daarom voor hun APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Ideaal, want u bespaart zo tijd en geld!

APK checken

Voer hieronder uw kenteken in om te controleren wanneer de APK verloopt.

Like ons op Facebook

ADRES

Katendrechtse Lagedijk 1-7
3081 ZG Rotterdam
010-484 8881
06-4205 9377

OPENINGSTIJDEN

maandag t/m donderdag
09:00 tot 17:00
vrijdag
09:00 tot 17:00
zaterdag & zondag
GESLOTEN

LAATSTE BERICHTEN

Winterbanden wisselen: wanneer en waarom…

06-11-2017

In Nederland sneeuwt het weliswaar niet zo veel als in het buitenland maar het toch is het advies om zomerbanden voor winterbanden te wisselen bij temperaturen onder de 7 graden.Winterbanden...

Lees meer